Livias Begravningsbyrå

En personlig begravningsbyrå som alltid strävar efter att hjälpa er på ett varmt, personligt och proffesionellt vis.

vi finns här för dig

Livias Begravningsbyrå

Livias Begravningsbyrå är den personliga byrån som strävar efter att hjälpa våra kunder på ett varmt, personligt och proffesionellt vis. Vid alla typer av begravningar kan jag hjälpa er från den första svåra stunden till att planera och genomföra ett vackert och personligt avsked.
välkommen hit

Vi finns här för dig

Jag heter Livia Lundbäck och tar hand om er här på Livias Begravningsbyrå. Min förhoppning är att ni som anhöriga skall känna er trygga och uppleva mitt bemötande professionellt och empatiskt. Ett personligt avsked blir till ett vackert minne som gör sorgearbetet något lättare.
Livias Begravningsbyrå

Välkommen till vår
Begravningsbyrå

Livias Begravningsbyrå är den personliga byrån som strävar efter att hjälpa våra kunder på ett varmt, personligt och proffesionellt vis.

ack vare goda relationer och samarbeten med partners inom marknaden kan vi leverera prisvärda produkter av högsta kvalitet. En varm hälsning, ett fint minne eller hyllning till din bortgångna käraste. Här kan du ta del av nuvarande och tidigare dödsannonser.

Detta är bara utfyllningstext för visa textvolymen vi kan jobba med på denna ytan.

"Livias Begravningsbyrå håller första klass! Man blir mycket vänligt bemött, Livia vet vad som ska göras i livets tunga stunder. Hon är en kvinna och yrkesproffs, som man återvänder till när livet krisar igen."

Anki

"En mycket kompetent, varm, personlig och professionell entreprenör. En realistisk och vägledande genomgång om allt som rör ett frånfälle. Allt ordnas och inga önskemål är omöjliga. Ett ljus i den tunga stunden."

Minna

"Livia är fantastisk: duktig och empatisk med varm humor. Hon har ordnat begravningar av mina nära anhöriga och de har varit så fina och stämningsfulla att sorgen blev lättare att bära. Så jag rekommenderar varmt att ni anlitar Livias begravningsbyrå!"

Marie

"Trevlig, tillmötesgående och mycket kunnig! Livias varma personlighet ger en ro och styrka när man behöver det som mest."

Sanaz